Om os

2+2 Administration

er et mindre firma med stor integritet. Vi er detaljeorienterede entusiaster, hvor både Annette og Annie som indehavere, har hands on – og hver især – mere end 25 års solid erfaring som ejendomsadministratorer.

Vi fokuserer

på en struktureret og ideel håndtering, når vi løser alle de administrative opgaver og funktioner, som en kompliceret lejelovgivning kan udfordre, selv en garvet og mangeårig ejendomsbesidder med.

Vi er nemme

at komme i kontakt med og du vil få én fast administrator tilknyttet din ejendom.

Vi har begge fyldestgørende kompetencer til såvel de administrative som regnskabsmæssige opgaver. Det er en helhedskvalifikation som vi vægter højt og som også hindrer noget i ”at falde ned mellem 2 stole”.

Med andre ord yder vi vores bedste for, at sikre dig en optimeret og problemfri drift med et brugbart overblik.

Vi samarbejder

naturligvis med dine egne valgte håndværkere og rådgivere. Derudover kan vi tilbyde et komplet sæt af dygtige og stabile håndværkere og viceværter som vi benytter. Vi sikrer løbende, at pris og kvalitet er i god balance og at arbejdet udføres til aftalt tid.

Vores netværk består derudover af advokater, revisorer, forsikringsselskaber og byggetekniske rådgivere – og du får herigennem adgang til gunstige priser og stordriftsfordele.

 

Annette Weisbjerg
Partner
Mail: aw@2plus2admin.dk

Annie Bodum
Partner
Mail: ab@2plus2admin.dk

Ansvars- og kautionsforsikret
Medlem af EjendomDanmark og Danske Udlejere

Vi glæder os

til at hilse på dig, så træf blot en uformel aftale og hør hvad vi kan gøre for dig.

+(45) 88 82 62 32

info@2plus2admin.dk